Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötletek

Magyarországi Álláskeresők Blogja

Újság vagy Internet? Munkakeresés

Cimkék: álláskeresés, internet, kapcsolatok, közösségi portál

2012 February 14.   |  18: 51

Az internet világában élünk! Vessük be az internetet is amikor állást keresünk!

addelmagad, álláskeresés, munkaElső lépésként küld el az önéletrajzod annyi internetes adatbázisba amennyibe csak tudod!Sosem lehet tudni mikor ki és hol figyel fel rá! Itt tudnám ajánlani korunk legújabb lehetőségét: https://addelmagad.hu Ne elégedj meg ezzel!Még közel sem tettél meg mindent az álláskeresés érdekében!Most pásztázd végig az álláshirdetéseket..hiszen tudod...a sült galamb nem fog magától a szádba repülni!Ehhez az állás felkutatási projekthez jól jönnek a különböző fejvadász cégek weboldalai, ahol rengeteg állásajánlattal találkozhatsz! Írhatsz magad is hirdetést, hiszen ez manapság elfogadott dolog!De azért felhívom a figyelmed, hogy erre ne alapozz, de természetesen lehet szerencséd, hidd el kevesen használják és mégis sok cég nézi!

Mindenkinek meséld el akivel csak találkozol, hogy állást keresel!Emlékezz a kapcsolati tőke fontosságára!

Az állások nagytöbbsége házon belül töltődik be. Ezért mozgasd meg ismerőseidet, családodat, barátaidat! Tényleg a legfontosabb! Ne érezd cikinek, nem vagy egyedül akinek nincs munkája és lehet akitől szívességet kérsz ő is volt már vagy lesz ilyen helyzetben. Sokszor pont onnan fog jönni a segítség ahonnan nem is számítottál rá!

Használd ki a közösségi portálokat, írj barátaidnak ismerőseidnek, nézd végig milyen munkahelyeken dolgoznak! Megfogsz lepődni, hány ismerős dolgozik olyan munkahelyen ahová te is szívesen bekerülnél vagy éppen kapcsolatot kerestél oda. Próbáld meg és nem fogod úgy érezni hogy nem tettél meg mindent!