Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötletek

Magyarországi Álláskeresők Blogja

Óvodai jelek az életben

Cimkék: óvodai jelek, jelek, szimbólumok, jellemzések

2014 September 23.   |  23: 40

Óvodai jeled lehet nyomot hagyott az életeden?

óvodai jelek, addelmagad.huA jelek néha észrevétlenül, néha jól láthatóan de körülöttünk vannak. Kérdés, hogy ki hogyan értelmezi, ki hisz benne, ki az akire ráillik. Egy biztos, nagyon sok a véletlen.

Győződj meg te is róla:

 

 

A - Ablak: Nyitottak és kíváncsiak vagyunk a világra. Könnyen teremtünk kapcsolatot, de a közvetlenségünk csak látszólagos, mert megválogatjuk, hogy ki előtt tárjuk fel a legbensőbb valónkat.

Ajándék: Fontosak a számunkra az élet apró örömei, elsősorban azok, amik kézzel foghatók. Látszólag könnyű minket kiismerni, ám gyakran meglepjük a környezetünket.
Alma: Életvidám, élet- és ételszerető, kreatív személyek vagyunk. Elképzeléseinkkel kapcsolatban az önfejűség és az akaratosság jellemző ránk.

Asztal: Realisták, gyakorlatiasok és nagy teherbírásúak vagyunk. Élvezzük mások társaságát, és megosztjuk velük az élet hétköznapi örömeit.

Ásó: Képesek vagyunk összeszedetten és kitartóan végezni a feladatainkat. A kihívásoktól sem riadunk vissza. Amikor valami felkelti az érdeklődésünket, akkor azt alaposan felderítjük, és leásunk a dolgok mélyére.

Autó: Aktív, mozgékony és nagyon önálló személyiségünk van. Szeretjük a kihívásokat, a versenyhelyzeteket. Mivel szeretünk mozgásban lenni, ezért nehezen viseljük a tétlenséget.

B

Babakocsi: Szükségünk van a nagyfokú odafigyelésre, de mi magunk is bőkezűen osztogatjuk a gondoskodást. Szeretünk a társaság középpontja, szíve-lelke lenni, és szívesen irányítunk.

Bohóc: Ellentétesek az érzelmeink. Kifelé vidámak vagyunk, de belül nagyon érzékeny és sérülékeny a lelkünk. Szeretünk a figyelem középpontjába lenni. Nagyon kreatívak vagyunk, és rengeteg meglepő ötlettel tudunk előállni.

Boríték: Jó kedélyű, optimista beállítottságú embereként ismernek minket. Szeretünk ismerkedni, csevegni, könnyen kötünk kapcsolatokat, de az őszinteséggel problémáink akadhatnak.

Bögre: Fontos a számunkra a család, az otthon. Nyílt, megbízható, hűséges és őszinte személyek vagyunk, akiknek erősek az érzései, de ezeket csak azzal osztjuk meg, aki igazán közel került hozzánk.

Busz: Lásd autó, csak sokkal inkább csapatjátékos.

 

C - Ceruza:Vizuális téren (festés, rajz, fotó) kreatívak vagyunk. Szeretünk tervezgetni, létrehozni. Mindig olyan elfoglaltságot keresünk, amiben igazán az örömünket leljük.

Cica: Változó a természetünk. Egyszer bújni akarunk, máskor elutasítunk minden közeledést. A saját érdekeinket, vágyainkat kiválóan érvényre juttatjuk.

Citrom: Élettel teli, pozitív gondolkodású emberek vagyunk. Az érzéseinket nehezen rejtjük véka alá. A problémás helyzetekből is igyekszünk kihozni a maximumot.

Cserepes virág: Szeretjük az élet szépségeit. Mindig a harmóniára, és az esztétikára törekszünk. Nagyon fontosak a számunkra a gyökerek, a család. Gondoskodó személyiségünk miatt, hajlamosak vagyunk a túlzott önfeláldozásra.

Csiga: Finom érzésű, elmélyült, szenzitív emberek vagyunk, ezért gyakran visszahúzódunk. Számunkra az otthon és a biztos háttér nagyon fontos.

Csillag: Igazi álmodók vagyunk, akik sosem adják fel az álmaikat. A terveinket inspirációra hallgatva valósítjuk meg. Vonzódunk a művészetekhez, vagy mi is alkotunk valamit.

Csengő: Keveset mutatunk meg a világnak az érzékenységünkből. Nincs nagy hangunk, ennek ellenére szívesen követnek minket mások.

Cseresznye: A számunkra fontosak a kapcsolatok. Könnyen beszédbe elegyedünk másokkal, mert egyedül nem érezzük jól magunkat.

Csibe: Kreatív, kíváncsi természetűek vagyunk, ugyanakkor vágyunk a védettségre. Nagyon fontos számunkra az otthon és az édesanyánk. A kisebbekkel és a gyengébbekkel szemben mi viselkedünk gondoskodóan.

D

Dió: Velünk született bölcsesség és tehetség rejtőzik bennünk. Az értékeinket nehezen mutatjuk meg a világnak. Ahhoz, hogy kitárulkozzunk türelemre, biztonságra van szükségünk.

Dinnye: Megértő, szeretetteljes és biztonságra vágyó emberek vagyunk. Egyértelműen fejezzük ki a szándékainkat. Amennyiben nem találunk visszaigazolásra, könnyen elbizonytalanodunk.

Dob: Központi alakok vagyunk. Nagy hatást teszünk a környezetünkre, és szeretjük tovább adni az információkat. Nem csak a szavakból értünk, hanem a legkisebb rezdülésekre is érzékenyen reagálunk.

Dobókocka: Első pillantásra bizonytalanok tűnünk, mégis könnyen, rugalmasan alkalmazkodunk az új helyzetekhez. Taktikus gondolkodás jellemző ránk. Ha nekibátorodunk, akkor hazardírozók is lehetünk.

Dominó: lásd a dobókockánál

 

E - Egér: Kerüljük a feltűnést, a látványos megnyilvánulásokat, de a háttérből, észrevétlenül, mindig elérjük, amit akarunk.

Ékszer: Nagy becsben tartjuk az értékeinket. Akkor is vigyázunk rájuk, ha ajándékba kaptuk. Az emlékeinket is ugyanígy őrizzük. A gazdag érzelemvilágunkat szeretjük kifejezni.

Elefánt: Lelkileg és/vagy fizikailag erős, kitartó, békeszerető emberek vagyunk. Ha igazságtalanság ér minket, akkor robbanékonnyá válunk. Az élet gyakorlatias oldalának elfogadásával akadhatnak nehézségeink.

Eper: Érzelmekkel teli, életvidám természetünk van. Szeretjük élvezni az élet fizikai örömeit is. Egyszerre vagyunk ártatlanok és kacérkodók, ennek köszönhetően, könnyedén elbűvöljük a környezetünket.

Ernyő: Vidám, jó kedélyű, környezetét kedvelő személyek vagyunk. Emellett megértőek, beleérzők, védelmezők, vagyunk. Szeretünk segíteni, és mindig azt adjuk, amire a másiknak szüksége van.

Erszény: Hatalmas a lelki erőnk és a munkabírásunk. Ez abból adódik, hogy nem fecséreljük az energiánkat a felesleges dolgokra. Erősen kötődünk a fizikai világhoz.

F

Fa: Kedveljük a társaságot, a világ felé pedig nyitottak vagyunk. Szükségünk van a biztos, stabil családi háttérre. A belső békénk és harmóniánk ebből a kettőből adódik.

Fagyi: Első pillantásra színes, vidám egyéniségek vagyunk, aki szereti az élet élvezetes oldalát. A személyiségünknek van egy olyan oldala, amit nem szívesen mutatunk meg másoknak.

Fakanál: Kíváncsi, nyitott természetűek vagyunk. Szeretjük mozgásba hozni a minket körülvevő eseményeket, összeismertetni embereket. Az élet komoly dolgaiba nem szívesen merülünk bele.

Falevél: Kedveljük a társaságot, jól alkalmazkodunk, képesek vagyunk a másokkal való együttműködésre, de mindvégig megőrizzük az egyéniségünket.

Fazék: Praktikus, gyakorlatias gondolkodásúnk miatt, nem fogadunk el semmit bizonyítás nélkül. A lelki stabilitásunkat a józanság adja. Szívesen megosztjuk másokkal a tudásunkat, tapasztalatainkat.

Fenyőfa: Erős akarat, szilárdság jellemző ránk. Nehezen viseljük el, ha uralkodni akarnak felettünk. Csak azt engedjük közel magunkhoz, aki tiszteletben tartja az önállóságunkat, és elismeri az érdemeinket.

Fenyőág: lásd fenyőfa

Fésű: Fegyelmezett, erős, másokra nagy hatást gyakorló, ám meglehetősen diplomatikus, nyugodt, békés emberek vagyunk.
Fontosak számunkra a külsőségek, és kicsit hiúk is lehetünk.

G

Gólya: Kicsit különc, elkülönült, elmélyült gondolkodó személyek vagyunk. Szeretünk felülemelkedni a hétköznapi dolgokon és rosszul tűrjük, ha megzavarnak abban, amit éppen csinálunk.

Gomba: Szeretünk álmodozni. A gondolatainkat, vágyainkat nem szívesen osztjuk meg másokkal. Olykor meglepjük a környezetünket a hirtelen támadt ötleteinkkel.

Gyertya: Befelé figyelő, elmélyült, elgondolkodó, szemlélődő emberek vagyunk. Nem szeretjük a kapkodást, az elhamarkodott döntéseket, és a sietséget.

Gyöngy: Érzékenyek, finom lelkűek vagyunk. Néha túlérzékenyen reagálunk mások hangulataira, érzelmeire. Az édesanyánk nagyon fontos a számunkra, ezért nehéz tőle elszakadnunk.

Gyűrű: Előfordul, hogy zárkózottnak tűnhetünk, pedig valójában csak szeretjük kijelölni a határainkat, ami mögé nem engedünk be akárkit. Aki bekerül a belső körünkbe, azzal hosszú távra elköteleződünk.

H

Halacska: Mivel intuitív, odaadó, érzékeny személyek vagyunk, ezért nehezünkre esik elhatárolódni mások hangulatától. Időbe telik, hogy megtanuljuk felismerni és követni az álmainkat, és megérzéseinket.

Házikó: Nyitottak vagyunk a világra, és önállóságra törekszünk, de szükségünk van a biztos támaszra, ahová visszahúzódhatunk.
Hegedű: Érzékenyek, finom lelkűek vagyunk. Lehetnek művészi adottságaink vagy erősen vonzódunk a művészetekhez, és a szépséghez. A szerelem fontos szerepet tölt be az életünkben.

Hóember: Játékos, bohókás, viccelődő, kissé excentrikus emberek vagyunk. Egyéniségünkkel fényt és melegséget viszünk a szeretteink, barátaink életébe.

Hóvirág: lásd virág

Hold: Érzékeny, finom lelkű, olykor túlérzékenyek vagyunk mások hangulatára, érzelmeire. Az édesanyánk nagyon fontos a számunkra, ezért nehezen szakadunk el tőle.

I

Iskolatáska: Fontos, hogy mások mit gondolnak rólunk. Elsősorban az intellektusunkkal, műveltségünkkel szeretünk kitűnni a tömegből. Kíváncsi, érdeklődő személyiségünk van, és szívesen tanulunk új dolgokat.

K

Kacsa: Fontosak a számunkra az emberi kapcsolatok. Ösztönösen kényelemre, örömökre, jólétre törekszünk. Habár érzékenyek vagyunk, mégis gyorsan túltesszük magunkat a sérelmeken.

Kalapács: Erős és elszánt személyek vagyunk. Az akaratunkat határozottan, néha agresszívan nyilvánítjuk ki. Idővel megtanuljuk, hogy változtatnunk kell a viselkedésünkön, ami sikerül is.

Kancsó: Fontos számunkra a család. Otthonos, gyakorlatias, nyílt, megbízható, hűséges és őszinte emberek vagyunk. Az érzéseinket szeretjük másokkal megosztani, amiből néha az lesz, hogy az egészet rázúdítjuk másokra.

Kapa: Ha tennivalónk akad, akkor nem halogatjuk, hanem gyorsan nekilátunk, és elvégezzük. Alaposak vagyunk, szeretünk a dolgok mélyére ásni, és nem végzünk félmunkát.

Katica: Felszínen könnyed, játékos személyek vagyunk. A lelkünk mélyén érzékenyek és szorongók lehetünk. Gyerekként a mesékhez, felnőttként a misztikumhoz vonzódunk. Ha bízunk magunkban, akkor szerencse kísér végig az utunkon.

Kendő: Vonzódunk a titkokhoz, a rejtélyekhez. Titokzatosak, nehezen kiismerhetőek vagyunk, és szeretjük a háttérből szemlélni a dolgokat.

Kerítés: Nehezen oldódunk, és távolságot tartanunk. Már kiskorunkban komoly, felelősségteljes személyiségek vagyunk. A saját határaink mellett, másokét is tiszteletben tartjuk.

Kesztyű: Szeretjük formálni magunk körül a világot, de ezt óvatosan, körültekintően, némi távolságtartással tesszük. Időbe telik mire a saját életünket is kézbe vesszük.

Kettős kör: Számunkra fontosak a kapcsolatok, főleg a szerelem, erről a témáról már korán romantikus elképzeléseink vannak. Elköteleződő, szolidáris, hűséges emberek vagyunk.

Kifli: Közösségi érzésű, melegszívű, szociálisan érzékeny emberek vagyunk. Szívesen adunk másoknak. Képesek vagyunk keményen, néha erőnkön felül dolgozni.

Kocka: Stabilitásra és biztonságra törekszünk. Felnőttként nagy hangsúlyt fektetünk az önismeretre. Általában nem a könnyebb utat választjuk, hanem a nehezebb, kihívásokkal teli megoldásokat kutatjuk.

Kocsikerék: Lendületes, dinamikus személyiségünk van. A változásokhoz jól alkalmazkodunk. Látszólag gyorsan hozunk döntéseket, mégis a magunk módján alaposan mérlegelünk.

Korona: Szeretünk a középpontban lenni, irányítani, kitűnni a tömegből. Sokat kell gyakorolnunk az önuralmat.

Kosár: Szívesen adunk, örömmel segítünk, másoknak vigaszt, biztonságot nyújtunk, de elfogadni is képesek vagyunk.

Körte: Lágy, odaadó, fiúként is inkább lányos, érzékeny természetünk van. Szeretjük, ha babusgatnak.

Kulcs: Felelősségteljes, korán érő, kissé távolságtartó emberek vagyunk. Alaposan megválogatjuk a szavainkat és a barátainkat

Kutya: Odaadó, hűséges, megbízható barátok vagyunk. Jellemzően lelkiismeretes, érzelmileg mélyen kötődő emberek vagyunk, akik néha túlságosan igazodnak másokhoz.

L

Létra: Szellemileg nyitott, érdeklődő, kitartó személyek vagyunk. Nehezen fogadjuk el a támogatást, pedig fontos számunkra az elismerés, de keményen meg is dolgozunk azért.

Ló: Mivel lendületesek vagyunk, ezért nem szeretünk egy helyben toporogni. Kreatív, ötletes emberek vagyunk, és szívvel-lélekkel követjük az álmainkat. Nehezen viseljük, ha korlátozni akarnak minket, mert hatalmas a szabadság utáni vágyunk.

Locsolókanna: Érzelmes, gondoskodó emberek vagyunk. Szívesen megosztjuk az értékeinket, figyelmünket, energiánkat másokkal. A saját érdekünkben meg kell tanulnunk, hogy ne legyünk mindig túláradóak.

Lóhere: Nyitottan állunk az élethez, mert bízunk benne. Képesek vagyunk az alkalmazkodásra, a változásra. A szerencsénket annak köszönhetjük, hogy észrevesszük a lehetőségeket.

Lufi: lásd a papírsárkánynál.

 

M - Maci: Lelkileg és/vagy fizikailag is erős, kitartó, játékos, kedves emberek vagyunk. Azokkal szemben, akiket szeretünk, harcias védelmezőkké változunk.

Makk: Fontos a számunkra a jólét, és szeretjük élvezni az életet. Bízunk önmagunkban, ezért képesek vagyunk hittel, kitartással dolgozni az elképzeléseinkért.

Málna: lásd az epernél

Masni: Kedves, romantikus természetünk van. Tudunk, és akarunk is kötődni. Fontos számunkra külsőség, ezért adunk a megjelenésünkre. A figyelmességünk nem öncélú, tehát mások felé is megnyilvánul.

Méhecske: Szeretünk közösségbe, másokkal együtt tevékenykedni. Szorgalmasak, megbízhatóak, alkalmazkodók vagyunk. Jól eligazodunk a hétköznapi dolgokban, bár az önállóságot meg kell tanulnunk.

Mérleg: Egyensúlyra, igazságosságra és mértéktartásra törekszünk. Diplomatikusak vagyunk, de néha bíráskodunk. A döntéseinket objektíven, lehetőleg mások érdekeit figyelembe véve hozzuk meg.

Mókus: Kommunikatív, tervezgető, nyitott természetű emberek vagyunk. Mások felé segítőkészen és kíváncsian fordulunk. Szeretünk tartalékolni, gyűjtögetni és nagy becsben tartjuk az értékeinket.

N

Napocska: Optimista, derűs, életigenlő, a világot pozitívan, bár leginkább csak a saját szemszögünkből szemlélő személyek vagyunk. Az apa fontos személy a számunkra.

Nyuszi: Fizikailag és lelkileg is energikus, könnyen regenerálódó emberek vagyunk. Szeretetreméltó, kedves és meglehetősen harmonikus személyiségünk van, bár bizonyos szituációkban igencsak félénken viselkedünk.

O

Olló: Kreatív, ötletgazdag és fantáziadús emberek vagyunk. Az elképzeléseinket szeretjük gyakorlati síkon is megvalósítani. Kapcsolatainkban ragaszkodóak vagyunk, de elfogadjuk, hogy ha vége, akkor vége.

Óra: Az időbeosztás végletei jellemzőek ránk. Vagy egészen kis kortól precízek és pontosak vagyunk, vagy ellenkezőleg, folyton kapkodunk, és türelmetlenek vagyunk

P

Palack: Titokzatos, rejtélyes emberek vagyunk. Nem szívesen adjuk ki magunkat másoknak. Ösztönösen nyitottak vagyunk a spiritualitásra, amit szeretnénk felszabadítani magunkban.

Palota: Gyermeklelkűek, álmodozók vagyunk. Vágyunk a biztonságra, a védelemre. Stabil pontokra, kapcsolatokra és ismerős helyzetekre van szükségünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

Papírsárkány: Játékos kedvű, fantáziadús, tervezgető emberek vagyunk, aki nagy álmokat dédelget. A hétköznapok szürkeségét fárasztónak találjuk, ezért a megvalósítás gyakorolnunk kell.
Patkó: Látszólag vidám, bizakodó életfelfogású emberek vagyunk, aki bízik a szerencséjében. Emögött nagyadag bizonytalanság is megbújhat.

Perec: Finom érzésű, elmélyült, szenzitív személyiségek vagyunk, ezért a visszahúzódás, az otthon, és a fizikai biztonság is fontos a számunkra.

Pillangó: Szeretjük a szépet, a csinos holmikat. Jellemzően álmodozók és kissé naivak vagyunk. Néha időbe telik, mire a művészi vagy egyéb képességeinket kibontakoztatjuk.

Pipa: Nyugodt, megfontolt, békés természetű emberek vagyunk. Szeretünk a háttérbe meghúzódva figyelni. Ritkán veszítjük el a türelmünket. Nem szívesen osztjuk meg másokkal az érzelmeinket, véleményünket.

Postaláda: Szívesen összegyűjtjük a híreket, az információkat. Mindig tudunk valami érdekeset mesélni. Optimista, bizakodó természetünk miatt mások érdeklődve hallgatnak minket.

Pöttyös labda: Életvidám, játékos, pajkos személyek vagyunk. Keressük és kedveljük mások társaságát. Könnyen szerelmesek leszünk.

R

Rádió: Szeretjük figyelni a körülöttünk zajló eseményeket, és odafigyelünk mások véleményére. Emellett jó beleérző-képességünk van, amivel sokszor szinte megérezzük a jövőbeli eseményeket.

Répa: Gyakorlatias, valóság közeli, ragaszkodó és hűséges személyiségünk van. Fontos számunkra a származás, a család, a gyökerek. Jellemzően az élet praktikus és érzéki oldalát élvezzük.

Repülő: Spirituális, ötletes, inspiratív emberek vagyunk. Erőfeszítés nélkül haladunk előre azokban a tevékenységekben, amelyekben örömet és szabadságot találunk. Hajlamosak vagyunk elrugaszkodni a földtől.

Rózsa: Meglehetősen tudatosak, fiatalon is érett személyiségek vagyunk. Teljességre, harmóniára törekszünk, ezért igyekszünk mindenből kihozni a lehető legtöbbet, legszebbet.

Ruha: Fontos a számunkra az, hogy mit gondolnak rólunk mások. Igényesek vagyunk és nagyon odafigyelünk magunkra. Néha túl sok mindennek akarunk megfelelni, ez pedig bizonytalanná tesz.

 

S - Sál: lásd kendőnél

Sapka/kalap: Könnyen beilleszkedünk egy csoportba, közösségbe, de ragaszkodunk a saját véleményünkhöz, elképzeléseinkhez. A lelkünk mélyén mindig függetlenek maradunk.

Seprű: Aktívak, és tevékenyek vagyunk. Megbecsüljük az önfeledt, gondtalan perceket. Az élénk fantáziánk hatással van másokra. Szeretjük irányítani magunk körül az embereket, az eseményeket.

Süni: Éles eszűek és leleményesek vagyunk. Vigyázunk az értékeinkre, ügyesen megszerezzük azt, amit akarunk. Kerüljük azokat a helyzeteket, ahol bánthatnak, vagy megsérthetnek minket.
Szánkó: Optimista, vidám, eleven emberek vagyunk. Szeretjük, ha a dolgaink könnyen, egyértelműen alakulnak. Ha akadállyal találkozunk, akkor időbe telik, míg alkalmazkodunk az új helyzethez.

Szék: Számunkra fontos a fizikai (később anyagi) biztonság, a stabilitás. Gyakorlatias gondolkodásunk, megfontolt személyiségünk olykor túl kényelmes bizonyos.

Szekrény: Titokzatos vagy titkolózó személyek vagyunk, aki nem szereti magánügyeit a nagy nyilvánosság elé tárni. Az életünket szeretjük rendben tartani. Az energiakészletünket ebből a biztos, stabil háttérből töltjük fel.

Szélmalom: Szellemi beállítottságú, rugalmas és nyitott gondolkodásúak vagyunk. Közvetítőként és átadóként is kiváló munkát végzünk. El kell érnünk, hogy saját hitrendszert alakítsunk ki és kitartsunk a nézeteink mellett.

Szemüveg: Éleslátású, érdeklődő, világra nyitott emberek vagyunk, aki szereti látni a mélyebb összefüggéseket, megismerni a valódi okokat. nehezen tárjuk mások elé a valódi énünket.

Szilva: Jó kedélyű, vidám természetű személyek vagyunk. Képesek vagyunk élvezni és értékelni az élet egyszerű szépségeit, apró örömeit.

Szív: Szociálisan érzékeny, segítőkészek vagyunk, de nagyon igényeljük a törődést, a szeretetet. Meglehetősen kiszolgáltatottak vagyunk érzelmileg.

Szivárvány: Álmodozó természetű, színes egyéniségek vagyunk. Szívesen követünk magasztos eszméket. Gyakorolnunk kell a gyakorlati kivitelezést, a megvalósítást.

Szőlő: Jellemzően vidám, bohókás és társaságkedvelő természetünk van. Alapvető elégedettség, életigenlés jellemez minket, ezért áramlik felénk a bőség.

Szőnyeg: Szeretjük a mozgást, a változatosságot. Elviseljük a monotonitást, de közben a képzeletünk gyakran máshol jár. A saját életünket mi magunk akarjuk alakítani.

T

Telefon: Jó kommunikációs képességeink vannak. Szükségünk van a társaságra, a kapcsolatokra. Szeretjük megbeszélni a problémáinkat, gondolatainkat másokkal.

Tojás: Csupa fejlődési lehetőség számunkra az élet. Termékeny és kreatív személyiségünk van. Mivel sosem vagyunk elégedettek az eredményeinkkel, ezért mindig újabb és újabb kihívások után kutatunk.

Torta: Szeretjük élvezni a finom falatokat, a kellemes perceket. Arra törekszünk, hogy minden fontosabb momentumnak ünnepélyes hangulatot kölcsönözzünk. Néha mohón faljuk az életet.

Törpe: Okos, intelligens, agyafúrt személyek vagyunk. Szívesen szórakoztatunk másokat. Viccelődő természetünket felnőttként sem hagyjuk el. Tehetségünket érdemes gyakorlati dolgokban megvalósítanunk.

Tulipán: Jó ízlésű, igényes, magas fokú esztétikai érzékkel, esetleg művészi képességekkel rendelkező emberek vagyunk. Szeretünk a középpontban lenni, ám ezt nem erőszakkal, hangoskodással érjük el.

V

Vasaló: Fontos a számunkra a rend, nem csak fizikai, hanem lelki értelemben is. A problémás élethelyzeteket szeretjük elsimítani, így képesek vagyunk a lassú, de biztos előrehaladásra.

Váza: Komoly alaptermészetünk van. Fogékonyak vagyunk a szellemi dolgokra. Mivel az érzékenység és az intuitív viselkedés is jellemző ránk, ezért óvatosak és elhatárolódóak is vagyunk. Sok belső értékünk van, kedveljük a szépséget, a harmóniát.

Virág: Szeretjük az egyszerű szépséget. Romantikus, érzelmes, kreatív és művészi személyiségek vagyunk, és nehezen növünk fel.

Vitorláshajó: Mindig találunk valamilyen tevékenységet, amivel akár egyedül is lekötjük magunkat. Lelkileg fogékonyak, érzékenyek, és beleérzők vagyunk.

Vonat: Felfedező, kalandvágyó, nagyszabású terveket dédelgető emberek vagyunk. Ha megvalósításról van szó, akkor a megfontoltság jellemző ránk. Jól be tudjuk osztani az erőnket, időnket és nagy a teherbírásunk.

Vödör: Fontos a számunkra a család. Otthonos, gyakorlatias, nyílt, megbízható, hűséges és őszinte emberek vagyunk. Szeretjük másokkal megosztani az érzéseinket. Olykor ebből az lesz, hogy rázúdítjuk másokra azokat.

Z

Zászló: Szeretünk a középpontban lenni, olykor dirigálni is. Nagyon fontosak a számunkra az elképzeléseink. Ezeket másokkal is megosztjuk.

 

Te jeled köztük volt? Rád is igaz volt? Várjuk kiváncsian a véleményeket! :)