Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötletek

Magyarországi Álláskeresők Blogja

Álláskeresés Blog

Mire figyeljünk az Állásbörzén.

Cimkék: állásajánlatok, állásbörze, álláskeresés, tanácsok

2012 February 19.   |  17: 31

Az állásbörze egyre elterjedtebb módja a jelöltek elsődleges megszűrésének és a toborzásnak.

állásbörze, addelmagad, álláskeresésE módszer gyakoriságának oka egyértelmű: a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb jelöltet lehet úgymond meginterjúztatni. A végzős diákok körében közkedvelt a rendezvény, mivel gyakorlatilag potya lehetőségük nyílik arra, hogy találkozzanak számos cég képviselőjével mindössze néhány óra alatt.

Bővebben...

Állásbörze miért jó?

Cimkék: állásajánlatok, állásbörze, álláskeresés

2012 February 19.   |  17: 13

Az állásbörze egy nagyon jó és hasznos dolog, egy helyen válogathatsz millió állás közül.

állásbörze, addelmagad, állásokNem kell ezer honlapot végigböngészned és kotorászni a valós és valótlan álláshirdetések között. Az állásbörzén nem csak a feladott hirdetések néhány soros szövegét találod meg, hanem ezenkívül számtalan információt beszerezhetsz, ami később még nagyon jól jöhet! Az állásbörzén gyakran nem csak az alkalmazottak, hanem a főnökök is jelen vannak, ami külön öröm, mert egy jó belépő, egy kellemes beszélgetés felérhet egy remekül sikerült állásinterjúval! Az ugye pedig több, mint fél siker! Ha kimész az állásbörzére egyből a kompetens személyekkel beszélgethetsz, nem kell kérdéseidet barokkos körmondatokban megfogalmaznod, majd e-mailben elküldened és mindennap lesni a postafiókod, hogy mikor méltóztatnak válaszolni, hanem felteszed a cég munkatársainak a kérdéseidet és így 2 percen belül hozzájutsz a szükséges információhoz. Az állásbörzén azonnal jelentkezhetsz a neked tetsző és persze végzettségednek megfelelő állásokra.
Ha nem is találod meg álmaid állását rögtön, akkor is számtalan tapasztalattal gazdagodhatsz, ugyanis az állásbörzéken általában lehetőség nyílik próbainterjúkra, önismereti tesztekre és ingyenes karriertanácsadásra! Már csak ezért is megéri, mert egyébként ezek komoly költséget jelentenének! Az állásbörzén számos névjegykártyát beszerezhetsz, sőt te is rengeteget elŐsztogathatsz, így később könyebben juthatsz munkához! Tulajdonképpen itt a kapcsolati háló kiépítéséről van szó, ami a mai világban elengedhetetlen!

Bővebben...
Előző oldal
1
Következő oldal