Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötletek

Magyarországi Álláskeresők Blogja

Álláskeresés Blog

Távmunka kockázat nélkül?

Cimkék: átverés, hirdető, jutalék, otthoni munka, távmunka

2013 October 24.   |  20: 19

Gyakran csalogatnak az álláshirdetések jól fizető, otthonról végezhető munkával, de vajon belevághatunk-e kockázatok nélkül?

álláskeresés addelmagad távmunkaKockázat alatt érthetjük az előre kért tanfolyam díját, amely talán sosem térül meg, vagy a sok telefonálást és utazást, mely felesleges időpocsékolás.
Mindannyian olvastunk már hasonló hirdetést és a legtöbben el is gondolkoztunk azon, hogy de jó is lenne, ha több gyermek mellett is tudnánk dolgozni vagy iskola mellett is tudnánk egy kis pénzt szerezni.
Az előre fizetős munkák esetében rengeteg munkavállaló számol be átverésről, elhallgatott információkról, ami csak később derül ki és a befizetett pénz sosem kerül vissza a jelentkezőhöz.

Bővebben...

Még 5 átverés!

Cimkék: átverés, csábítás, kamu álláshirdetés, lehúzás

2012 July 22.   |  23: 33

Még 5 munkáltatói átverés, Vigyázat!

addelmagad, állások, álláskeresés1. Kamu álláshirdetés feladása. Vannak cégek, amelyek frissíteni szeretnék pályázói adatbázisukat. Rosszabb esetben marketingkampányukhoz vadásznak e-mail címekre, telefonszámokra. A módszer egyszerű: feladni egy vonzó álláshirdetést (marketingasszisztens, menedzserasszisztens) és máris özönlenek a személyes adatoktól hemzsegő önéletrajzok. Nem ritka, hogy irodai adminisztratív munkára néhány nap alatt több száz álláspályázat érkezik.

Bővebben...
Előző oldal
1
Következő oldal