Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötletek

Magyarországi Álláskeresők Blogja

Álláskeresés Blog

Miért fontos a munkahelyi morál?

Cimkék: állás, főnök, munka, munkahely, munkahelyi morál, munkakörnyezet

2012 March 11.   |  23: 19

Miért fontos a munkahelyi morál? Jó állás, jó munkahely, jó hangulat?

addelmagad, állás, munkaA munkahelyi morál rendkívül fontos, hiszen hosszú távon egész karrierünket befolyásolhatja. A munkamorál egy bizonyos pontig kollégáinkon múlik. Senki sem szeretne olyan személlyel együtt dolgozni, aki állandóan panaszkodik. A paranoiás munkatársak sem tartoznak a legkedveltebbek közé.

Bővebben...

Jó kapcsolat a Főnökkel és a Munka is jobban megy?

Cimkék: főnök, jó kapcsolat, munka, munkahely

2012 February 28.   |  0: 57

A jó kapcsolat eredményeként munkánk is gördülékenyebbé válhat! Munka - Munkahely

főnök, állás, munkaSok ember rosszallóan néz főnökére a mindennapi munka során. Többek egyenesen úgy tekintenek felettesükre, mint akinek egyetlen célja, hogy beosztottaik munkáját kritizálja és éreztesse velük felsőbbrendűségét. Egy ilyen munkahelyi légkör sem számunkra sem főnökünk számára nem kecsegtethet semmi jóval. Tekintsünk főnökünkre inkább úgy, mint, aki értékes szaktudással és tapasztalattal rendelkezik, és akihez bármikor bizalommal fordulhatunk, amennyiben valamilyen problémánk adódik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy pozitív munkakapcsolatot építsünk ki vele. Ne feledjük, főnökünk nem az ellenségünk, hanem a mentorunk!

Bővebben...

Hogyan kérjünk fizetésemelést? II. rész

Cimkék: fizetésemelés, főnök, munkahely, tárgyalás

2012 February 24.   |  2: 27

Munka, állás és a fizetésemelés. II.rész.

munka, állások, fizetésemelésA fizetésről való beszélgetés a munkahelyi élet egyik fontos része, tehát nem szabad csak úgy a véletlenre bízni. Mielőtt kopogtat főnöke ajtaján, készüljön fel a beszélgetésre.

Bővebben...

Hogyan kérjünk fizetésemelést? I. rész

Cimkék: fizetésemelés, főnök, munkahely, tárgyalás

2012 February 24.   |  2: 17

Munka, állás és a fizetésemelés.

addelmagad, állás, fizetésemelésA fizetésemelés sok esetben azért marad el, mivel az alkalmazott nem meri feltenni a kérdést sem. Az ez irányú utalások nem elegendőek. Ahhoz, hogy valaki el is érje célját, tisztán és felkészülten kell kérni, kiválasztva egy alkalmat, amit természetesen a munkáltatóval előre meg kell beszélni. Amíg várja a fizetés emelésről szóló beszélgetést, pár dolgot tegyen meg. Az alábbiakban adunk pár tanácsot, hogy siker koronázza kísérletét.

Bővebben...
Előző oldal
1
Következő oldal