Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötletek

Magyarországi Álláskeresők Blogja

Álláskeresés Blog

Fiatal álláskeresőké a világ?

Cimkék: álláskeresés, fiatalok, frissdiplomások, internet, közösségi oldalak, Y-generáció

2012 June 24.   |  20: 39

Fiatal álláskeresőké a világ? Y-generáció.

addelmagad, álláskeresés, munakEgyre több helyről hallani, az „Y-generációs” álláskeresőké a világ. A cégek körüludvarolják őket, ők pedig magabiztosak, nem szeretik a kötöttségeket, elvárásaik vannak a munkaadó felé. Egyszerre lógnak a facebookon és írnak céges prezentációt. Ha pedig elégedetlenek a munkaadóval, sebesen odébbállnak. Mi igaz ebből és mi hamis illúzió?

Bővebben...

Újság vagy Internet? Munkakeresés

Cimkék: álláskeresés, internet, kapcsolatok, közösségi portál

2012 February 14.   |  18: 51

Az internet világában élünk! Vessük be az internetet is amikor állást keresünk!

addelmagad, álláskeresés, munkaElső lépésként küld el az önéletrajzod annyi internetes adatbázisba amennyibe csak tudod!Sosem lehet tudni mikor ki és hol figyel fel rá! Itt tudnám ajánlani korunk legújabb lehetőségét: https://addelmagad.hu Ne elégedj meg ezzel!Még közel sem tettél meg mindent az álláskeresés érdekében!Most pásztázd végig az álláshirdetéseket..hiszen tudod...a sült galamb nem fog magától a szádba repülni!Ehhez az állás felkutatási projekthez jól jönnek a különböző fejvadász cégek weboldalai, ahol rengeteg állásajánlattal találkozhatsz! Írhatsz magad is hirdetést, hiszen ez manapság elfogadott dolog!De azért felhívom a figyelmed, hogy erre ne alapozz, de természetesen lehet szerencséd, hidd el kevesen használják és mégis sok cég nézi!

Bővebben...

Google és egy kis ötletesség.

Cimkék: álláskeresés, google, internet, ötletek

2012 February 14.   |  2: 23

Így is lehet munkát keresni.

addelmagad, google, álláskeresésEgyszerű, de nagyszerű történet egy amerikai reklámszövegíró srácról, aki szeretett volna bejutni az egyik nagy céghez, de a hagyományos úton nem ment.
Nem véletlen kreatív a szakmája, kreatívan oldotta meg a kérdést, és kihasználva azt, hogy alig van olyan ember, aki néha-néha ne keresne rá saját magára a google-n, a megcélzott ügynökségek vezetőinek nevére kezdett el hirdetni.
A hirdetés szövege valami ilyesmi: “Ugye milyen vicces a saját nevedre keresni? Ugyanilyen vicces velem dolgozni.”
A hirdetések elérték a céljukat: 5 ember nevére adott fel hirdetéseket, összesen 6 dollárba került neki a kampány, négyen behívták interjúra, és ketten állást is ajánlottak neki. Csodálatos, nem?
Na nem azért írtuk, hogy ezek után itthon elszaporodjanak majd a nagyvállalatok vezetőinek neveit célzó álláskereső hirdetések, inkább egy tanulság, hogy próbálj egyedi lenni amennyire lehet és önmagadat adni, ha állást keresel!

Bővebben...
Előző oldal
1
Következő oldal